Gaja Viler

»Ples je nekaj neverjetnega. S plesom lahko prikažeš samega sebe, je način sproščanja, je pa lahko tudi način, zabave in druženja z novimi prijatelji.«

Začetki

S plesom se ukvarjam odkar sem bila še zelo majhna, to pomeni pri dveh letih in pol. Svoje prve plesne korake sem spoznala v plesni šoli Fredi v Izoli, ki že dolgo let ne obstaja več. Kot otrok sem najprej začela s cici plesom. Kasneje sem nadaljevala v plesni šoli Balerima, v kateri sem najprej plasala hip-hop, čez nekaj let pa klasični balet. V plesni šoli Balerima je bila moja učiteljica Rymma. Med tem ko sem plesala balet, sem dobila navdih še za gimnastiko. Trenirala sem leto in pol in na koncu sem ugotovila, da gimnastika ni moja prava izbira. Svojo pot sem nadaljevala v plesni šoli Kazina. Od majhnega sem imela željo, da bi plesala jazz balet. Moja mentorica jazz baleta je Patricia Nagashi Brilli, moja mentorica hip-hopa pa Veronika Škrlj.

Osebno

Od malih nog sem vedela,da ko bom odrasla bom bila vzgojiteljica v vrtcu, saj sem že od majhnega imela zelo rada majhne otroke. Zato sem po končani osnovni šoli odšla na srednjo šolo smeri –  Predšolska vzgoja.