Tel. številka

Elektronski naslov

Lokacija

Izola

Dogodki

2. 10. 30. 10.

Družabni plesi – nadaljevalni tečaj

Izola

Če že poznate osnove čačaja, angleškega in dunajskega valčka, jive in disco foxa ter foxtrota, potem se nam pridružite vsak petek zvečer, kjer bomo te plese nadgradili in jim dodali še nove: rumba, samba, tango, salsa in še in še…

Urnik in cenik: https://kazina-obala.si/plesni-tecaj/odrasli/

4. 10. 25. 10.

Družabni plesi – začetni tečaj

Izola

Ob nedeljah zvečer se bomo srečevali pari, ki si želijo samozavestno zaplesati na katerikoli zabavi ali pa med domačimi štirimi stenami. Spoznali bomo osnove čačaja, angleškega in dunajskega valčka, jive in disco foxa ter foxtrota.

 

Urnik in cenik: https://kazina-obala.si/plesni-tecaj/odrasli/

29. 6. 3. 7.

Kazinske počitnice

Izola

Letos pripravljamo prav posebne počitnice, saj bo tudi letošnje poletje najverjetne posebno. Potrebno bo upoštevati kar nekaj priporočil NIJZ in slovenske vlade, a bomo kljub temu naši domišljiji lahko dali prosto pot. Prvi termin je že prvi teden po koncu šole! Program, cene, popusti in prijave najdete tu: https://kazina-obala.si/dodatna-ponudba/

9. 2.

Še ena zgodba o ljubezni

Izola

Polletna produkcija plesne šole Kazina Obala bo tokrat polna ljubezni. Prave! Iskrene. Z vsemi vzponi in padci, skoki in (pre)obrati. Pa konec te ljubezenske zgodbe – bo srečen?

Pridite in preverite! Plesali bomo v kulturnem domu Izola v nedeljo, 9.2. ob 17. uri.

Vstopnina: 5 eur.

25. 1. 26. 1.

Nova plesna tečaja v januarju

Izola

Konec januarja pripravljamo nova plesna tečaja, kjer plesno predznanje ni potrebno, saj bomo začeli prav na začetku. Parom tako ponujamo vpis na začetni tečaj družabnih plesov, ki bo potekal vsako soboto od 25.1. dalje. Spoznavali bomo osnove angleškega in dunajskega valčka, čačaja, jive, disco foxa in foxtrota. Za ženske, ki pa plesnih partnerjev nimajo ali pa jih ne prepričajo v ples, pripravljamo vsako nedeljo od 26.1. dalje tečaj Lady latina, kjer se bomo učile pravih korakov latinskoameriških in družabnih plesov ter jih povezovale v simpatične koreografije. Za več informacij pritisnite gumb “Pozanimaj se”.

13. 12.

S Katarino Venturini na 70. obletnici Radia Koper

Pivka

V Pivki bo prav na petek, 13.12. potekala slavnostna prireditev ob 70. obletnici Radia Koper. Prireditev bo predvajana v sklopu oddaje Gremo plesat, njena voditeljica Smiljana Baranja pa si je za ta dogodek omislila prav posebno gostjo. To bo Katarina Venturini, ki je poleg vseh zvenečih naslovov in vlog, še vedno Slovencem znana kot večkratna svetovna prvakinja v standardnih in latinskoameriških plesih. Plesni program prireditve bodo popestrile plesalke naše plesne šole Kazina Obala.

10. 12.

Na TV za “Dobro jutro”

Koper

V torek, 10.12., se bodo dekleta jazz in hip hop skupine predstavila na jutranjem programu TV Slovenija s koreografijo Veronike Škrlj in Patricie Nagashi Brilli. Zaplesala bodo na glasbo skupine Sekstakord Kje si b’la Nataša. Njihov nastop je hkrati tudi napovednik za slavnostno prireditev ob 70-letnici Radia Koper, ki bo 13.12. v Pivki. Prireditev bo organizirana v sklopu radijske oddaje Gremo plesat, ki jo vodi Smiljana Baranja na Radiu Koper.

Se že veselimo!